Velgørenhed golf day rejser tusindvis for Willillo the Foundation

Velgørenhed golf day rejser tusindvis for Willillo the Foundation

Komiker Matt Lucas var en af en række berømthedsgæster på en velgørenhedsgolfdag til hjælp for Willillo.Foundation.

Oliver & Akers ejendomsmæglere, der er baseret i London Colney, rejste næsten 19 19K gennem begivenheden, som omfattede en aftenauktion med præmier som en underskrevet Cristiano Ronaldo-skjorte.

Arrangementet blev afholdt i Oktober 18 på Aldenham Golf Club på vegne af den velgørenhed, der blev grundlagt af Arsenal målmandslegenden Bob .ilson og hans kone Megs efter tabet af deres datter Anna til kræft.

Bob deltog i dagen sammen med kolleger Arsenal stjerner David Seaman og Lee di .on, snooker legenden Steve Davis og tidligere Man Utd stjerne Steve Coppell.

Vic Akers, medstifter af Oliver & Akers og god ven af Bob, sagde: “vi rejste over 18 18,000. En fantastisk mængde, jeg kender Bob personligt, fordi jeg var i Arsenal for 35 år som medarbejder, og han var helt glad, han kunne ikke tro det.”

Han tilføjede: “selve dagen var storslået fra starten, Aldenham Golf Club var fantastisk, og banen var smuk, greenerne var især storslåede, og jeg tror, at alle nød deres golfdag.

“Men endnu vigtigere tror jeg, at alle nød aftenafsnittet, da Matt Lucas kom med og præsenterede auktionen for os, og det var en fantastisk tid, og alle gik smilende ud af bygningen.”

Baseret i Hatfield hjælper Willillo.Foundation personer med livstruende sygdomme med at opleve unikke og uforglemmelige øjeblikke og oplevelser med deres familier, såsom Dage ud, korte pauser og gaveæsker.

Oliver & Akers er vært for en velgørenhedsgolfdagsbegivenhed årligt med tidligere modtagere som Rennie Grove Hospice, Boreham .ood Youth Football Club og en pindsvin redning.

Vic var ivrig efter at prise det fremragende arbejde, som Willow Fundament: “Bob var meget motiverede, og at han ville bringe folk til centrum og mange var yngre kræftpatienter, og det var meget trist at se, men alle drengene vil altid komme ud og kigge efter dem og underskrive ting for dem.

“Det er trist, fordi du ved, at der i en måned eller så, at de ikke vil være med os, og det var ret trist for alle, jeg føler, men det var også glædeligt at se, at de nyder, hvad de gjorde, og havde et smil på deres ansigt på det tidspunkt, så det er den største komfort, man kan få ud af det. Det er ikke behageligt for disse mennesker selvfølgelig og deres familier omkring dem, men for at bringe lidt lettelse og lidt glæde i deres liv, ved jeg, at Bob troede verden af det.”

Bob delte sin påskønnelse: “efter så vanskelige 18 måneder for Willillo.var vi glade for at deltage i Oliver & Akers på deres fantastiske golfbegivenhed . Det er kun takket være sådanne loyale tilhængere Willillo.er i stand til fortsat at yde afgørende hjælp til unge voksne, der går gennem de hårdeste tider.”

There are currently no comments.