Udtalelse: husejere gør smart brug af ejendom rigdom

Udtalelse: husejere gør smart brug af ejendom rigdom

Min kone og jeg tilbragte for nylig et par dage på kysten af det nordlige .ales, baserer os på et lille strandpromenade hotel i Llandudno med udsigt over byens storslåede brede esplanade og Det Irske Hav. Den slående, buede feje af velholdte viktorianske bygninger, næsten alle hoteller, tilføjede en følelse af storhed forstærket af skinnende efterårssolskin.

På vores anden dag gik vi de få miles langs flodbredden til Con .y, hvor Cisterciensermunke i 1172 markerede grundlaget for Abercon .y Abbey. Lidt mere end et århundrede senere besejrede Ed .ard i thealiserne, før han byggede det mest imponerende slot, man kunne forestille sig, og malede det strålende hvidt.

Slottets hvide maling er for længst forsvundet, selvom spor af klosteret forbliver på tilgangen til Mariakirken, som blev bygget i 1284. Kirken kan ikke kun prale af et ekstraordinært interiør, men den mest berømte grav på kirkegården er også forbundet med et digt kaldet ‘Aree Are Seven’ skrevet af .illiam .ords .orth.

Uvægerligt, når vandrer rundt forholdsvis små byer, det tager ikke for lang tid, før du stikke hovedet ind i en ejendomsmægler vindue for at få en fornemmelse for lokale ejendomsværdier. Ja, jeg ved, at du kan få oplysningerne på din telefon, men at sammenligne en række godt oplyste, fremtrædende viste fotografier og priser er betydeligt sjovere.

Jeg talte med en hjælpsom ejendomsmægler i Llandudno, der sagde, at i løbet af de sidste 18 måneder havde en kombination af “arbejde hjemmefra” (ffh) og et direkte forbud mod oversøiske rejser haft en “bemærkelsesværdig” indflydelse på det lokale ejendomsmarked. I nogle områder af Con .y var priserne steget med forbløffende 88% siden starten af nedlukningen.

“Dagens potentielle købere ønsker placering, placering, plads,” tilføjede hun.

Det er nemt at se, hvorfor denne smukke kyst er blevet så populær hos andet boligkøbere. Ud over Llandudno og Con .y, Anglesey er en 30 minutters kørsel væk, med Caernarvon (hjemsted for en anden imponerende Ed .ard i slot) længere sydpå. Nævnte jeg sno ?donia?

Ingen stor overraskelse der-vi taler trods alt om samfundets rigeste kohorte. Ifølge Office for National Statistics er den gennemsnitlige nettoejendomsformue for personer i alderen 55-64 25 255,000. For dem over 65 år er tallet 27 272,000.

There are currently no comments.