Udtalelse: at bevare det’ omhyggelige ‘ gen betaler udbytte

Udtalelse: at bevare det’ omhyggelige ‘ gen betaler udbytte

De af os sportslige lidt mere end en antydning af gråt hår gerne tro, vi er rationelle, nivelleret folkemusik.

Og med god grund.

For eksempel sorterer vi gennem vores husholdningsaffald, før vi lægger det i den passende genbrugsbakke. Afhængig af de rådende omstændigheder når vores festligheder normalt deres højdepunkt, ligesom vi er klar over, at vi har fået nok at drikke. Vi forbliver næsten altid rolige, når en idiot svinger hensynsløst over vejen uden at indikere, hvilket får os til at bremse pludselig. Og når det kommer til pensioner, gør vi alt efter bogen.

Men det gør vi ikke.

Millioner af mennesker redder i løbet af deres arbejdsliv, ofte når det ikke er let, for at nyde frugterne af deres arbejde gennem en glad og langvarig pensionering. Imidlertid, ligesom de når den figurative målstregen, clocking off for sidste gang, mange folk gør noget helt ud af karakter, som kan kompromittere deres fremtid, begå flere fejl, der er let at undgå.

For eksempel foretrækker en betydelig del af mennesker, der når pensionsalderen, at trække en regelmæssig indkomst fra deres pensionspulje (dermed ‘Dra .do .n’), men de gør det uden at shoppe rundt for at sammenligne de bedste annuitetsrater.

Det er utroligt, at vi vil bruge timer på at tjekke priser og andre rejseudgifter til en lang weekend, hvilket kan koste flere hundrede pounds, men når det kommer til vores pensioner, værd at betydeligt flere penge, end prisen for et hotel for fire nætter, vi er glade for at holde sig med selskab, at forvaltet vores opsparing til år.

Resultatet er, at en dårligt tidsbestemt visning af økonomisk inerti ofte betyder, at folk betaler mere for privilegiet at få adgang til deres egne penge eller gå glip af et bredere udvalg af kreditmulighedsmuligheder.

Så er der de folk, der stadig er et årti eller deromkring fra pensionering, der konkluderer, at det ville være en god ide at trække 25% skattefri godtgørelse fra deres pensionspot (som alle over 55 år har ret til) i et fald. Desværre, et overraskende stort antal ofte får grådige, og det tager kun et ‘lidt mere’, en beslutning, som ofte skubber dem ind i en højere skatteklasse (fordi de er stadig tjene en løn), og deres pensionsopsparing bliver ramt med en 40% (eller højere) afgift.

Meddelelsen i begge tilfælde er: se før du springer. Alligevel er der en bestemt handling, der sandsynligvis frister flere mennesker, end de ville indrømme, hvilket kan være katastrofalt.

De fleste pensionister vil stole på deres pensionspotte indtil det punkt, hvor de blander denne dødelige spole ud og supplerer statspensionen 17 179.60, som næppe kunne kaldes en Konges løsepenge. Det er derfor vigtigt at holde øje med det og sørge for, at det varer. Det er det fornuftige at gøre, ikke?

Selvfølgelig er det, men prøv at fortælle det til folk, der ikke kan vente med at få deres hænder på hver krone og fortsætte med at blæse partiet.

Økonomer hævder, at vi har en tendens til at bruge flere penge under vores tidligste pensionsalder år, mens vi stadig er i stand til at rejse verden rundt, vandre på tværs af Penninerne, eller sejle langs kysten, selv om denne ikke forklare, hvordan tidligere ‘forsigtig’ typer ender med at dræne deres pension puljen, ofte på fripperies, inden for få år går på pension.

Heldigvis beholder de fleste mennesker deres’ omhyggelige ‘ gen, når de bliver ældre, hvilket måske forklarer, hvorfor et stigende antal bruger frigivelse af egenkapital til at supplere deres statslige og private pensioner og tapper ofte på betydelig EjendomsFormue, det har taget en levetid at akkumulere. Heldigvis, mere ødsle typer kan også udfylde pensionen tomrum, ofte forårsaget af udgifter for meget for tidligt, ved at frigive en procentdel af deres hjem værdi.

Egenkapitalfrigivelsesprocessen er lige så ligetil som at ansøge om et prioritetslån, undtagen de midler, der frigives fra hjemmet, er skattefrie, og modtagerne kan gøre, som de vil med pengene.

Indrømmet, nogle pensionspotter bliver udtømt tidligere end deres ejer(E) kan have forventet, og selvom dette øger muligheden for at skulle ‘nøjes’ med statspensionen, kan frigivelse af egenkapital tilbyde et mainstream alternativ til nedskæringer eller have en mindre tilfredsstillende pensionering.

E .uity release er ikke for alle, derfor søger professionel rådgivning før du tager det næste skridt er hjerteligt anbefales. Selvfølgelig, at være en fornuftig person, vidste du det.

There are currently no comments.