St Albans theatre bevarer nogle covid-foranstaltninger i vintermånederne

St Albans theatre bevarer nogle covid-foranstaltninger i vintermånederne

Trustees for Abbey Theatre har besluttet at fortsætte med nogle foranstaltninger i vintermånederne for at hjælpe med at forhindre spredning af COVID-19.

Da antallet af sager forbliver højt i St Albans, selskab med ti Sho .s vil fortsætte med visse forholdsregler på plads.

Alle forestillinger af selskabets December produktion, låntagerne, vil have et sæde blokeret mellem hver booking.

Voksne vil blive opfordret til at bære ansigtsbeklædning under hele deres besøg i teatret, medmindre de er fritaget.

Teaterchef Tina s .ain sagde: “vi ved, at det at bære en ansigtsdækning er en enkel måde at hjælpe med at forhindre spredning af alle luftvejsinfektioner, inklusive Covid.

“Rådgivning fra nationale og lokale myndigheder samt fra britiske teater, scenen og mange professionelle teatre, anbefaler denne foranstaltning for indendørs underholdning spillesteder.”

Abbey Theatre opfordrer alle voksne publikum til at bære en maske, mens de er i bygningen, medmindre de er fritaget eller faktisk spiser eller drikker.

Tina sagde: “som en høflighed til andre publikum, såvel som til cast, besætning og front of house personale, mener vi, at dette er en lille ulejlighed, som vi håber vil forhindre truslen om en anden lukning.”

Sidste års December-produktion, The Secret Garden, blev tvunget til at annullere sine live forestillinger samme dag, som den åbnede på grund af den tredje lockdo .n.

Takket være produktionsholdets hurtige tænkning kunne annoncerne optage begge afstøbninger inden midnat deadline, og disse blev sendt til billetindehavere på de annoncerede præstationstider.

“Ingen ønsker at se underholdningssteder lukke ned igen i vinter,” tilføjede Tina.

“De sidste to år har været virkelig hårde, så vi er fast besluttet på at tage de skridt, vi kan for at mindske risikoen for Covid.

“Vi håber, at vores kunder vil støtte os i dette ved at opretholde social Afstand i vores teater og bære en maske, hvis de er i stand til det.”

Låntagerne løber fra fredag den 17. December til tirsdag den 28. December med en pause i Julehelgen.

Performance tider varierer mellem 2.30 pm, 5.30 pm og 7.30 pm, afhængigt af datoen, og billetter er 15 15 fuld pris med en koncession pris på 9 9 for 13 og under.

There are currently no comments.