St Albans sikkerhedsfirma fejrer 21 års jubilæum

St Albans sikkerhedsfirma fejrer 21 års jubilæum

En St Albans virksomhed har fejret sin skelsættende 21 års jubilæum.

Lokal sikkerhed specialist Amthal blev lanceret i 2000 af nære St Albans venner John Allam og Paul Rosenthal.

I løbet af de sidste 21 år virksomheden er vokset fra en to mand bolig sikkerhed selskab til en 50 stærkt team, integreret Brand og sikkerhed specialist.

Det opererer nu på et europæisk grundlag, der leverer installationsvedligeholdelses-og overvågningstjenester på tværs af alle erhverv, boliger og offentlige sektorer.

I 2008 sluttede Johns bror Jamie sig til ledelsesteamet for at blive kommerciel direktør og skabte strukturen til at drive en ambitiøs vækstplan, der inkorporerer alle aspekter af virksomheden, fra drift, gennem salg og kommercielle mål.

Grundlægger og salgsdirektør Paul Rosenthal sagde: “Siden vi åbnede vores døre ved århundredeskiftet, er vi vokset med vores kunder og har altid taget en proaktiv tilgang til tilpasning, uanset økonomien og endda senest har pandemien kastet på os!

“Vi har også gennemgået vores egen udvikling og flyttet vores fokus til en total løsningsudbyder for klienter til at levere fuld Brand-og sikkerhedstjenester.

“Men under det hele har vi været uafhængige, og vores mission, vision og værdier afspejler vores status som familievirksomhed. Det gør mig så stolt på 21 flere år, at se, hvor langt vi er kommet og begejstrede for fremtiden, da vi fortsætter vores stærke track record for succes.”

Administrerende direktør Jamie Allam tilføjede: “Amthal er vokset sammen – som mennesker og som virksomhed – og jeg er så stolt af, hvad vi er blevet, og vores plads i lokalsamfundet og vores sektor .

“At vide som et team, bliver vi anerkendt for vores komplette tilgang fra indledende design til projektafslutning, og fokus på overholdelse og at tilbyde den nyeste teknologi er uovertruffen.

“Det er det, der har ført os til at være i spidsen for brandsikkerhed og sikkerhed, hvor vi er fast besluttet på at blive i yderligere 21 år og derover.

“Vi ser fremad med et fortsat fokus på at beskytte det, der er værdifuldt, bæredygtigt, og skabe samarbejdsformer til at imødekomme den enorme efterspørgsel, vi har til vores tjenester i øjeblikket.

“Vi har sat benchmark højt, men du kan altid sigte højere, og vi har så mange spændende muligheder foran os.”

There are currently no comments.