St Albans indkøbscenter undergår arbejde for at skabe et frisk nyt udseende

St Albans indkøbscenter undergår arbejde for at skabe et frisk nyt udseende

Større renoveringsarbejde er i gang for at omdanne et indkøbscenter i St Albans city til et flagskib besøgende attraktion for regionen.

Christopher Place gennemfører et stort program af visuelle forbedringer, kombineret med foranstaltninger til at hjælpe kunderne nyde en all-round bedre shopping oplevelse.

Som en del af projektet, centret mall bliver taget op og re-lagt, ved hjælp af de eksisterende plader til at give en mere jævn overflade med kosmetiske forbedringer, som også vil forhindre vandpytter efter nedbør.

Der lægges også en membran mellem parkeringspladsens belægning og loft for at gøre den vandtæt, så centret kan lineere og lysne sine parkeringspladser.

Arbejdet stoppes for julesæsonen, der starter den 20. November, og genoptages i den første uge af Januar med færdiggørelse om foråret.

Centerchef Catherine Morris sagde: “i 2022 vil kunderne se nogle vidunderlige nye lejere bestående af en god blanding af detailhandel og spisesteder . Jeg vil ikke nævne dem, da alle færdiggørelsesdokumenterne stadig er i gang, så jeg vil ikke friste skæbnen. Forhåbentlig når indkøbscenterets værker er færdige, vil vi være vært for et komplet program med aktiviteter, som vi gjorde før Covid.

“Jeg tror, at de fleste mennesker er klar over vigtigheden af at støtte vores High Street og ville hader det at forsvinde med tiden. Jeg har bemærket et kammeratskab mellem alle detailhandlere i St Albans, trækker sammen som et hold.

“Alle virksomheder arbejder fladt ud, kompenserer for handel, der er gået tabt under pandemien og håndterer manglen på personaleproblemer.

“Det er dejligt at se kunderne have tillid til at vende tilbage, og udlejer viser deres påskønnelse ved at bruge en betydelig sum penge på renoveringsordningen.

“Siden pandemien har vi virkelig prøvet et udendørs opholdsområde, der har en park eller havestemning, som St Albans-shoppere kan nyde. Når alle værker er afsluttet, vil Christopher Place være et fantastisk sted at spise, slappe af og shoppe.”

There are currently no comments.