Spiludvikler Ben Lochmann hos Mit.Folk Podcast: fra drikke Spil til Blockbuster

Spiludvikler Ben Lochmann hos Mit.Folk Podcast: fra drikke Spil til Blockbuster

Arbejdstiden viser sig ikke engang så uregelmæssig, som du regelmæssigt hører fra andre større spiludviklere. Den Lochmann er en ven af 9-til-5 jobbet. Han lægger også vægt på dette med sine medarbejdere. “Crunch”, dvs.at arbejde gennem praktisk talt 24 timer i den sidste fase af en produktion, kan undgås ganske godt med Pi .el Maniacs.

Hvis du kører langsomt, eksploderer bilen
Ikke desto mindre var der meget arbejde inden færdiggørelsen af “Can’ t Drive This”, der har været på markedet siden marts 2021. Hvad handler spillet om? “Den ene spiller kører det spor, som den anden bygger på samme tid,” forklarer Lochmann. Det lyder kaotisk. “Det er et festspil, der lever meget af kommunikationen mellem spillerne, det er den seje ting ved det.”Speciel gimmick: hvis du kører for langsomt, eksploderer bilen – det er hvad Lochmann og Co. kopieret i Holly .ood-filmen “Speed”.

Men podcasten handler også om videospilbranchen, som nu er blevet en milliardindustri. Forventede Lochmann dette, da han begyndte at udvikle små spil på sin smartphone? “Nej, men jeg tænkte allerede ved mig selv: sådan et drikkespil på iPhone, det kunne fungere godt.”Og Lochmann bevidst rettet mod massemarkedet. Målgruppen var for eksempel hans venner, “der bare spiller drikkespil”.

En utrolig mængde penge med et spil
I lighed med musikbranchen er spiludvikling en “hit-drevet virksomhed”, hvilket betyder: “Du kan tjene en utrolig mængde penge med en titel.”Lochmann nævner spillet Minecraft som et eksempel, som er et af de bedst sælgende spil nogensinde-og blev udviklet af kun .n person. Men Lochmann forventer ikke for store chancer for sit eget Minecraft. Kun hvis du dybest set forventer et flop, kan du overleve på lang sigt som udviklerfirma.

Vil Lochmann og hans firma flytte til Berlin? Er videospil kultur? Hvornår kommer hans næste spil ud, og hvad handler det om? 36-åringen besvarer disse og mange andre spørgsmål i podcasten.

Hvis du er interesseret i at Lochmann og Pixel Galninge, kan du finde oplysninger om www.pixel-maniacs.com selskabet kan findes på Facebook – og på TikTok du kan endda se de udviklere på arbejde, kan findes under “Ben Lochmann”.

There are currently no comments.