Shop-ejer: ‘Hare-brained vejlukninger påvirker min online forretning’

Shop-ejer: ‘Hare-brained vejlukninger påvirker min online forretning’

En sikkerhed clampdo .n efter vej lukning nøgler blev angiveligt kopieret og cirkuleret har efterladt kurerer ude af stand til at få adgang til High Street butikker, en virksomhedsejer har klaget.

Deryane Tadd, der driver omklædningsrummet, sagde, at den strenge nedlukning i centrum bringer hendes evne til at opfylde onlineordrer i fare – og at andre virksomheder også klagede.

“Herts County Council lægger hindringer i vejen for os at være i stand til at drive vores virksomheder effektivt, alt sammen for en eller anden hare-brained ordning med at lukke denne vej,” sagde hun. “Og alle uden høring.”

Herts-annoncen rapporterede i sidste uge, at der var opdaget et mistænkt sikkerhedsbrud, hvor officerer i St Albans råd troede på nøgler til porte, der var på plads for at håndhæve COVID-19 vejlukninger, var blevet kopieret og cirkuleret.

Portene viste sig at være blevet åbnet uden tilladelse 21 gange i Oktober.

Siden da er hængelåserne udskiftet med kombinationslåse, og portene åbnes nu kun i tre timer om dagen for at lette afhentninger og leverancer.

Levering og afhentning

“Portene, som vi administrerer på vegne af Herts County Council, er åbne for leverancer på bestemte tidspunkter, der er kendt for vores lokale virksomheder og deres leverandører,” sagde Tony Marmo, St Albans Council ‘ s chef for kommerciel og udvikling.

“Uden for disse timer kan leveringschauffører parkere ved lastebugter ved siden af gågaderne.”

Han sagde, at den ene læssebugt var omkring 40 meter fra omklædningsrummet, og den anden var omtrent 95 meter væk.

Men Fru Tadd sagde, at de nye regler påvirkede hendes online forretning markant.

“Vi driver en betydelig e-handelsvirksomhed sammen med vores mursten og mørtelvirksomhed,” sagde hun.

“På 4.30 pm hver dag har vi samlinger til vores e-handelspakker fra DPD og Royal Mail. Indtil sidste uge havde vi en aftale om, at porten ville blive åbnet, så de kunne køre ned og hente samlingerne.

“Nu, at aftalen er blevet trukket tilbage på grund af hele denne nøgle-kloning saga.”

Fru Tadd sagde, at en parkeringsplads 40 meter væk ikke var tilstrækkelig.

“Lejlighedsvis vil vi fylde to kongelige postvogne,” sagde hun. “Vi nærmer os spidsbelastningstider i kalenderen-sort fredag, Jul, januar salg.

“Jeg er ikke komfortabel med kurerer at skulle trække dyre produkter op ad High Street. Alt kunne ske med dem.”

Bud Rangers

St Albans Council og byens Forretningsforbedringsdistrikt (BID) sagde begge, at bud rangers var klar til at hjælpe med samlinger og leverancer.

BID chair Alison Berneye sagde: “Herts County County ændrede alle porte til kombinationslåse sidste fredag den 12. November .

“St Albans District Council fortsætter med at styre portene, der arbejder tæt sammen med budet om adgang til begivenheder og for at hjælpe med at imødekomme forretningsbehov.

“Vi forventede, at disse ændringer kunne påvirke et par virksomheder og kontaktede dem straks for at tilbyde hjælp fra bud rangers til at hjælpe med pakkesamlinger og store palleleveringer, mens de tilpasser sig ændringerne.”

“Ingen måde at drive en virksomhed på”

Men, sagde Fru Tadd, ” hver gang chaufførerne er kommet til butikken, har de sagt, at der ikke var nogen der for at hjælpe. Uanset om det er sandt eller ej, ved jeg ikke – men jeg kan ikke løbe op og ned ad High Street og se om der er nogen rangers.

“Desuden er dette ikke rigtig en langsigtet løsning, er det? Jeg driver en seriøs forretning her. Det er bare ikke, hvordan en seriøs virksomhed kører-venter på, at nogen tilfældigvis er der for at hjælpe os med vores pakker.

“Kurerer skal have adgang til vores lokaler. Det er så kortsigtet.”

Fru Tadd sagde, at hun var blevet tilbudt et møde med Herts County Council senere i denne uge for at diskutere hendes situation.

Marmo fra St Albans Council sagde: “Vi mener, at ordningerne opretholder integriteten af de gågadeområder, samtidig med at virksomhederne kan udføre deres operationer med succes i den travle festsæson.

“Vi fortsætter selvfølgelig med at overvåge aktiviteterne og vil overveje enhver feedback, vi modtager sammen med amtsrådet.”

Ms Berneye sagde: “Vi opfordrer virksomheder til at kontakte os, hvis de har behov for midlertidig støtte, og at give feedback, så vi kan informere Herts County Council og St Albans District Council af forretningsmæssige behov som porten management system udvikler sig.”

Herts råd råd svarede ikke på en anmodning om kommentar.

There are currently no comments.