Rådet advarer om, at området muligvis ikke har faciliteter til 6.000 nye boliger

Rådet advarer om, at området muligvis ikke har faciliteter til 6.000 nye boliger

Hatfield Borough Council har rejst bekymring over en kontroversiel ny plan om at bygge 6.000 boliger på grænsen til Hertsmere.

Rådet har sat spørgsmålstegn ved planens levedygtighed og bæredygtighed. Det er ikke overbevist om, at tjenester vil klare tusinder flere beboere under Hertsmere ‘ s foreslåede udkast til lokalplan, herunder mangel på skoleforsyning og potentielle transportproblemer.

Den mest omstridte del af planen er oprettelsen af den nye bosættelse af Buemans Cross, som vil omfatte 6.000 boliger på grænsen mellem Hertsmere og Hatfield.

Tidligere denne måned advarede St Albans district council, som også ville dele en grænse med udviklingen, området kunne “gå i stå” under de nuværende planer.

Rådene har pligt til at samarbejde og give feedback om naboplaner som en del af høringsprocessen for lokalplanen.

Hatfields Kabinetplanlægnings-og Parkeringspanel drøftede forslaget under et møde torsdag November 11, inden de sendte deres endelige høringssvar.

Rådets officerer udtrykte bekymring, herunder indsnævring af det” højtydende ” grønne bælte mellem Colney Heath og den nye bosættelse, som forhindrer indgreb i byområder, og en bekymring for, at for meget udvikling ville påvirke adskillelsen mellem London Colney, Potters Bar og Shenley.

Et svar på Hertsmere sagde “det er ikke klart”, hvordan Rådet fastslog, at der er ekstraordinære omstændigheder for at frigøre jorden fra Det grønne bælte.

Hatfield-officerer advarede også om en” mangel på detaljer ” om bæredygtigheden af Buemans Cross-stedet i forhold til offentlige transportforbindelser og stillede spørgsmålstegn ved, om faciliteterne vil være nok til at støtte beboere ud over den første fase af udviklingen.

Udviklingen vil se 2.400 boliger bygget inden for Hertsmeres Lokalplanperiode frem til 2038, efterfulgt af yderligere 3.600 boliger i årene efter.

Udkastet til svar sagde, at Hertsmere skulle overveje de potentielle infrastrukturimplikationer og tilføjede: “dette bør omfatte konsekvenser for A414 for at fremme et så vigtigt sted. Der mangler detaljer i høringsdokumentet om de foreslåede bæredygtige transportforbindelser, og om de nødvendige støttetjenester og faciliteter kan leveres til støtte for planperioden tildeling af 2.400 boliger.”

Borough council ‘ s udøvende medlem for planlægning, Cllr Stephen Boulton (konservativ, Brookmans Park og Little Heath) tilføjede placeringen er “i en af de mindst bæredygtige positioner overalt i Hertfordshire” og bemærkede, at der ikke er nogen nærliggende jernbanestation og sjældne busforbindelser.

Han stillede også spørgsmålstegn ved, hvor mange mennesker der ville være villige til at cykle til og fra udviklingen, hvilket øgede udsigten til tusinder flere biler på vejene efter afslutningen.

Hertsmeres plan inkluderer også i alt 1.750 boliger i Potters Bar på tværs af en række udviklinger, hvilket fører til, at Hatfield-officerer stiller spørgsmålstegn ved, om de nuværende tjenester kan klare den øgede efterspørgsel.

Et afsnit af rapporten for at hæve øjenbrynene var omtale af kanslerens skole, i Brookmans Park, i hertsmeres rapport med hensyn til lokal skoleforsyning.

Vi har gjort det klart, at skolen vil være forpligtet til at imødekomme efterspørgslen fra deres egen nye lokalplan.

Rådets udkast til svar sagde: “mens dette er inden for Potters Bar-skoleplanlægningsområdet, denne skoles evne til at imødekomme behov, der opstår som følge af udvikling i Potters Bar, vil være stærkt begrænset, da der kræves kapacitet på skolen for at imødekomme de behov, der opstår som følge af udvikling foreslået i udkastet til Hatfield lokalplan.”

Hertsmeres sektion 18 offentlig høring løber indtil December 6, før Rådet vil offentliggøre en revideret anden plan, forventes i foråret.

Rådet har sagt, at efter forelæggelse for offentlig undersøgelse sent næste år og uden større forsinkelser kunne den nye lokalplan vedtages i 2023.

There are currently no comments.