Nye boliger på industriel ejendom er ‘katastrofe venter på at ske’

Nye boliger på industriel ejendom er ‘katastrofe venter på at ske’

Snesevis af nye boliger vil blive bygget i en St Albans industriområde trods advarsler udviklingen er en “katastrofe venter på at ske”.

Oakford Homes ansøgte om at ombygge jorden på 222 London Road for at give ni lejligheder og 23 huse med et løfte om at hjælpe med at flytte forretning i øjeblikket på jorden.

Imidlertid, beboere rejste bekymring over indvirkningen på de eksisterende boliger i området, samt spørgsmål omkring adgang til stedet.

St Albans District Council gav planlægningstilladelse til ordningen på et møde i Rådets Planlægningshenvisningsudvalg den 20.December.

Under mødet blev en erklæring fra en beboer i Orient Close læst op, der sagde, at den nye udvikling ville påvirke privatlivets fred for dem, der bor i eksisterende hjem, og de nye forslag var “for store, for høje, for tætte, for mange huse, og det er tydeligvis ikke i overensstemmelse med nabolaget”.

Rådmand Emma Matanle (Liberal Democrat) bad også bygherren om at genoverveje planerne over manglen på overkommelige boliger.

Cllr Matanle rejste også bekymring over adgangen til London Road, design af bygningerne og tilgængeligheden af skolepladser i området.

Verulam Golf Club og Bøgetræshuse rejste også en indsigelse om, at udviklingen kunne påvirke deres planer om at bygge huse på tilstødende jord, hvilket igen ville finansiere opførelsen af et nyt klubhus og museum dedikeret til Ryder Cup.

Under debatten sagde rådmand Geoff Harrison (Liberal Democrat, Cunningham), at hans hovedspørgsmål var med trafik, der kom ind på stedet, og han “kunne ikke tro”, at amtsrådet ikke havde protesteret, da der også er planlagt udvikling for tilstødende steder.

Cllr Harrison tilføjede, at det er “en katastrofe, der venter på at ske”.

Hertfordshire County Council ‘ s Motorvejsteam rejste ikke indsigelse mod planerne, så officerer advarede rådsmedlemmer om, at de ikke ville være i stand til at bruge bekymringer om adgang til at retfærdiggøre et afslag på planerne.

Ansøgerens agent David Lane fra dla byplanlægning sagde, at det var en” nøje overvejet ” udvikling på et brunfelt.

Lane tilføjede, at det havde “potentialet til at få det bedste ud af stedet”, som var inkluderet i Rådets lokale plan. Han tilføjede, at en uafhængig gennemgang havde bekræftet, at inkluderingen af overkommelige boliger ville gøre ordningen uigennemtrængelig på grund af “højere end normalt” omkostninger forbundet med udviklingen.

Det 23 boliger vil alle være tre-værelses huse, med seks et-værelses lejligheder og tre to-værelses lejligheder.

Forud for mødet, officerer havde anbefalet rådsmedlemmer at godkende planerne, siger fordelene ved nye hjem på et brunt feltsted ville opveje virkningen på naboer, og planen var øremærket til udvikling i Rådets lokale Plan.

Rådmænd bemærkede også, at udviklingen ville forbedre det nuværende sted, samt bidrage til bolignumre i distriktet.

Medlemmerne af Planlægningsudvalget stemte for forslagene med ni stemmer mod et.

Byggetilladelse blev givet på betingelser, herunder en afdeling 106 aftale, som vil se udviklerne yde et bidrag til uddannelse og børnepasning.

There are currently no comments.