Ny hospital række som politikere delt over kontroversielt emne

Ny hospital række som politikere delt over kontroversielt emne

Modsatte sider af det politiske spektrum er delt over, om et nyt hospital skal bygges i westest Herts.

Konservativ parlamentsmedlem Sir Mike Penning, der repræsenterer Hemel Hempstead, har opfordret til et nyt hospital i stedet for at renovere eksisterende bygninger i .atford.

Sir Mike, der har længe kæmpet for et nyt hospital på et helt nyt site, glædede sig over Regeringens vilje til at bygge nye hospitaler, men opfordrede sundhedsministeren Sajid Javid at sikre, at hospitalet trusts gøre, hvad de bliver bedt om at gøre.

Sir Mike sagde: “Det er bonkers, at Westest Herts Hospitals NHS Trust spilder denne enestående mulighed for at lappe Watatford i stedet for at bygge et nyt hospital på et nyt sted.

“De er bekymrede for, at hvis de skifter mening nu, bliver de sparket ud af HIP1, premierministerens første gruppe på seks nye hospitaler, i HIP2. For at være ærlig, hvis det er det, der kræves for at få det rigtigt, så siger jeg fint. Det er meningsløst at skynde sig fremad med den forkerte løsning. Et års forsinkelse ville være det værd.

“At lappe op på det nedslidte hospitalatford hospital, lige ved siden af fodboldklubben, er den forkerte beslutning. Min besked til Vesten Herts NHS Trust er at lytte til folket!”

Men Lib Dem Daisy Cooper, MP for St Albans, er en af flere lokale politikere – herunder St Albans district council leder Chris White, der opfordrede Regeringen til at forpligte sig til sanering af Watford General Hospital og levere den nødvendige finansiering.

I et brev til Sajid Javid, de skriver: “kommunerne og Parlamentsmedlemmer har arbejdet hårdt med West Herts hospitals NHS Trust til at støtte planer for nye faciliteter på Watford General Hospital, sammen med sin søster steder i Hemel Hempstead og St
Albans.

“Uafhængige site gennemførlighedsundersøgelser har vist, at de forslag, der er fremsat af trust, er den bedste og hurtigste vej til at levere hospitalets faciliteter lokale patienter og vores hårdtarbejdende NHS-personale fortjener.

“Som vi er sikre på, at du er klar over, er tilliden en ‘pathfinder’ i Det Nye Hospitalsprogram og er blevet lovet penge fra regeringen til at levere sine planer inden for en stram tidsramme. Men vi forstår, at fremskridt på nationalt plan er gået i stå, og at der er usikkerhed om, hvorvidt finansieringen vil blive stillet til rådighed for at levere de forbedringer, der er presserende.

“Forsinkelsen har to meget negative resultater; for det første, det puster nyt liv i kampagnen for en alternativ plan, og for det andet, at det er demoraliserende for medarbejdere, der har arbejdet så hårdt i de seneste måneder til at levere den bedste pleje til patienter fra en ejendom, der er, helt ærligt, ikke er egnet til formålet på ethvert niveau.

“Det, vi virkelig har brug for lige nu, er noget håb. Vi kan tilbyde vores støtte, men til gengæld – og på vegne af de mennesker, vi betjener – søger vi din sikkerhed for, at der bliver aftalt og afsat midler, og der træffes beslutninger, så tilliden kan komme videre og levere de tiltrængte nye hospitalsfaciliteter, som vores beboere er blevet lovet.”

There are currently no comments.