Kan du hjælpe familie af pige inddrive fra hjernetumor?

Kan du hjælpe familie af pige inddrive fra hjernetumor?

En cro .dfunding-kampagne er blevet lanceret for at tilbyde økonomisk støtte til familien til en St Albans-pige, der gennemgår behandling for en hjernetumor.

Sarah Khalid, 11, Et år 7 elev på St Albans Girls School, blev uventet diagnosticeret med den livstruende tilstand efter at have besøgt sin læge, da hun ikke følte sig selv.

Efter en scanning blev hun taget på hospitalet for en nødoperation, og er nu ved at komme sig på Great Ormond Street Hospital.

Venner af familien forsøger at hjælpe dem gennem denne vanskelige tid ved at sigte på at hæve 5,000 5.000 i støtte. Desværre ser deres rejse sandsynligvis ud til at fortsætte i lang tid fremover, da hun muligvis stadig skal gennemgå radio og kemoterapi.

En meddelelse på JustGiving-siden sagde: “Sara er en lys ung pige, der har en fantastisk fremtid foran sig, hvis vi kan hjælpe med at fjerne den økonomiske byrde fra familien, mens de alle tilpasser sig hendes løbende behov, ville det betyde så meget for dem alle. Bogstaveligt talt hjælper hver krone.”

Stacey Turner, grundlægger af mental sundhed bevidsthed velgørenhed Det er OK At Sige, er at hjælpe med at øge bevidstheden om kampagnen: “Denne lille pige og hendes familie har brug for al den opbakning vi kan mønstre, og vi er så gode til det her i St Albans, vi er en strålende samfund. Giv hvad du kan Til Just Giving-siden.

“Selv om det er lidt, det hele tots op. Ingen gestus af hjælp er nogensinde for lille. Det er OK at sige har tilbudt fuld mental sundhed støtte til hele familien, hvis de gerne vil have det nu eller i fremtiden.

There are currently no comments.