J. K. ro :ling: Hamburg “perfekt sted “for” Harry Potter ” spil

J. K. ro :ling: Hamburg “perfekt sted “for” Harry Potter ” spil

Joanne K. ro .ling: “Hamburg er et meget stort og alligevel helt naturligt skridt for os. Selvfølgelig ønsker vi at nå nye seere og tage stykket til så mange steder som muligt. Det er første gang, vi rejser til et ikke-engelsktalende land. Og det er en interessant udvidelse af ideen om, at vi skubber visse grænser med dette projekt. Vi har fundet det perfekte sted og partner til dette.”

Hvor tæt ledsagede du realiseringen for den tyske scene, hvad der var særlig vigtigt for dig, og hvordan føles stykket på et fremmedsprog?

Ro .ling: “den tyske produktion blev oprettet med et godt team, som jeg stoler på at gøre alt rigtigt. Jeg blev holdt informeret om produktionen.”

Ro .ling: “Teater – ligesom at læse bøger – handler om fantasiens kraft. Den direkte forbindelse til publikum gør teatret til en unik og fantastisk kunst at fortælle historier. Udviklingen af stykket var en vidunderlig proces, og jeg nød hvert minut af det. Gennem vores hårde arbejde sammen når vi et nyt publikum, og det er virkelig, hvad det hele handler om. Du vil røre folk, flytte dem og forhåbentlig trøste dem, og jeg tror, at dette stykke opfylder mange af disse mål. Og nu bringer vi det til et nyt publikum, hvilket er fantastisk.”

There are currently no comments.