Høring åbner om planer for 100 nye boliger på Green Belt site

Høring åbner om planer for 100 nye boliger på Green Belt site

Beboere opfordres til at sige deres mening om en udvikling af 100 huse på Green Belt land mellem St. Albans og Hatfield.

En regeringsplanlægningsinspektør gav grønt lys for ordningen på Roundhouse Farm, ud for Bullens Green Lane, Colney Heath, i juni sidste år på trods af modstand fra begge naboråd.

Den foreslåede adgang til det 5,2 hektar store område falder ind under jurisdiktion af Hatfield Borough Council og den vestlige del af stedet, der støder op til Roestock Park og pumpestationen, henhører under St Albans district council (SADC).

Begge råd gav lignende indvendinger vedrørende placeringens egnethed, karakter og udseende, motorveje, økologi, arkæologi, indvirkning på lokal infrastruktur og tjenester, Green Belt and heritage matters.

Ordningen blev anset for kun at have en begrænset indvirkning på integriteten af det bredere grønne bælte. Fordi begge råd ikke var i stand til at demonstrere en femårig forsyning med leverbare boliger på grund af mangel på lokale planer, inspektøren mente, at levering af lokale boliger ville blive styrket af denne ordning.

Udvikler Taylor Vimpey holder nu en offentlig høring online indtil søndag februar 20, i hvilket tidsrum, besøgende på konsultationssiden vil være i stand til at se planerne og give deres feedback, inden en ansøgning om planlægning af reserverede spørgsmål sendes til SADC og HVBC.

“Som en hensynsfuld, ansvarlig Udvikler ønsker vi at give folk chancen for at få deres mening om udviklingsplaner for deres område.

There are currently no comments.