Forgrening: hvordan en fleksibel kontorlokaler kan forbedre din virksomheds produktivitet

Forgrening: hvordan en fleksibel kontorlokaler kan forbedre din virksomheds produktivitet

Hvis din virksomhed venture er begyndt at vokse dit ekstra værelse, eller du stadig arbejder hjemmefra, booking fleksible kontorlokaler kan være lige, hvad du har brug for.

Den måde, vi arbejder på, udvikler sig konstant, og virksomheder, store som små, bliver nødt til at tilpasse sig for at forblive et skridt foran. Great North Business Centre (GNBC), der ligger i Hatfield, tilbyder hjemmearbejdere og virksomhedsejere en sikker, social base for alle arbejdsrelaterede bestræbelser.

Vi chatter med Richard Peeters, direktør hos GNBC, der skitserede den service, de leverer, og de fordele, det har på vores balance mellem arbejdsliv og liv.

Q: når vi begynder at vende tilbage til kontorer, hvad gør en uafhængig kontorlokaler en attraktiv mulighed?

A: Covid-19 havde en enorm indflydelse på små og store virksomheder med et hidtil uset tab af mellemstore kontorer og større enheder. Nu hvor virksomheder er begyndt at åbne deres kontordøre igen, er der en mulighed for hurtigt voksende nystartede virksomheder og fleksibilitet for hjemmearbejdere til at tage mere kontrol over deres tidsplaner.

En kommerciel adresse til din virksomhed kan gøre en stor forskel, når tiltrække kunder. Den charmerende fredede bygning, som vi bruger, indeholder et panelrum med store skærme til præsentationer og meetingsoommøder, og mindre værelser, der er ideelle til en-til-en-møder.

Det sikrer også sikkerheden for dig selv og din familie, da søgninger på Google kan afsløre din hjemmeadresse, hvis du har den opført som den officielle adresse for din virksomhed. Ved at registrere dig på en fuldt kommerciel adresse tilføjer du formalitet og troværdighed til din virksomhed, samtidig med at du sikrer dit velbefindende.

Sp: Hvordan kan kontorer gavne nystartede virksomheder og mellemstore virksomheder?

A: for nystartede ejere, hvoraf mange primært har arbejdet hjemmefra i løbet af de sidste 18 måneder, kræver ekspansion ofte ekstra personale. I modsætning til at leje en hel etage i en virksomhedsbygning eller oprette i en butik, betaler du et månedligt gebyr for skrivebordsplads, forsyningsselskaber og kontorfaciliteter.

Ud over private kontorer, faciliteter og en kommerciel adresse kan vi levere sekretariats-og administrative tjenester, der er afgørende for mindre virksomheder. Dette betyder, at du har fleksibiliteten til at gå ud til møder, mens du er sikker på, at indgående opkald besvares professionelt i dit navn.

Vi er placeret lige overfor Hatfield togstation, så folk, der bruger vores bygning, kan nemt pendle til London, hvis det er nødvendigt. Vores rum giver imidlertid fleksibiliteten for vores kunder til at skifte mellem pendling til London og arbejde i et kontormiljø tættere på hjemmet.

Sp: Hvordan kan kontorlokaler tilskynde til samarbejde mellem iværksættere og virksomhedsejere?

A: Ud over udvidelse og fleksibilitet er en afgørende fordel ved vores uafhængige kontorområde samarbejde mellem virksomheder, der deler det samme rum. Sammenlignet med større bygninger, hvor du måske går glip af muligheden for at interagere, er der behagelige områder at spise frokost eller socialisere med andre iværksættere.

Netværk med ligesindede individer er et vigtigt aspekt ved at drive en succesrig virksomhed, og vi er ofte vært for begivenheder, som Macmillan coffee morning, for at hjælpe med at fremme en samarbejdsånd i vores bygning.

Vores bygning er smukt vedligeholdt og har en afslappet og professionel atmosfære, der giver dig mulighed for at komme ind i den rigtige ramme for at tackle udfordringerne i den kommende dag. Dette kan være vanskeligere at opnå derhjemme, da leveringer kan ankomme, familiemedlemmer kan også arbejde i det samme rum, og miljøet er muligvis ikke egnet til forretningsmøder.

Sp: Hvordan kan leje af kontorlokaler bidrage til en sundere balance mellem arbejde og liv?

A: hjemmearbejde har været en stor justering for mange af os i løbet af Covid-19-pandemien. Mens nogle kan nyde at være væk fra kontoret, det kan være udfordrende at opretholde adskillelsen mellem arbejde og hjemmeliv. Vanskelighederne ved at komme ind i en rutine, arbejde senere timer og styre familieansvar kan alle tage deres vejafgift over tid og forårsage unødvendig stress.

Ved at adskille de to miljøer er du mere i stand til effektivt at opdele din tid mellem kontoret og hjemmet, så du kan fokusere om dagen og slappe af om aftenen.

There are currently no comments.