Chamber a Covards vender tilbage som live event post-Covid

Chamber a Covards vender tilbage som live event post-Covid

Flagskibsbegivenheden i St Albans-erhvervslivets kalender er vendt tilbage til en live-begivenhed efter at have været afholdt næsten sidste år.

Det 12. årlige St Albans District Chamber of Commerce Community Business A .ards fandt sted på te .in Bury Farm Hotel i sidste uge.

Ceremonien blev præsenteret af Kammerdirektør Paul Rosenthal, og tilbød en platform til at fejre lokale individer og virksomheder fra unge præstationer og innovatører til grønne mestre og ledere.

Dette års vindere blev: Joe Fisher (Unge Medarbejder), BLANDEDE Arbejdsområder (Bæredygtighed), Lussmanns (Bedste Restaurant), Debenhams Ottaway (Excellence i Kundeservice), Midnight Blue Marketing (Ny Virksomhed), Rayden Advokater (Business Vækst), og Alasdair McMillin (Business Leader) med Team FORGE at være modtageren af den prestigefyldte President ‘ s Award for fremragende bidrag og et enestående engagement til vores samfund.

Paulus sagde: “Hvert år er vi overvældede af inspiration og talent fra enkeltpersoner og virksomheder i St Albans-distriktet. Tak til alle, der sluttede os til vores prisuddeling på te .in Bury Farm Hotel. Det var sådan en inspirerende aften, demonstrerer endnu en gang, hvad et fantastisk sted St Albans er at gøre forretninger.”

Formand for kammeret, Pat Strods, sagde: “St. Albans og District Chamber of Commerce a .ards aften var sådan en opløftende begivenhed. Atmosfæren og Good .ill i hele rummet over for alle finalisterne var fantastisk. Videoerne og Pauls hosting vil være noget, som vi vil huske i nogen lang tid.

“At dømme i hver kategori i år har været ekstremt vanskeligt på grund af den høje kaliber af nominerede.”

There are currently no comments.