Beboere kræver ‘fornuftig’ udvikling af tidligere bygherreres handelssted

Beboere kræver ‘fornuftig’ udvikling af tidligere bygherreres handelssted

Naboer opfordrer til sund fornuft at sejre over størrelsen af en ny boligudvikling på en tidligere bygherrerhandler.

37 boliger på stedet, der støder op til Cape Road, på trods af at have modtaget 48 indvendinger mod ordningen, som omfattede bekymring over tab af dagslys til nærliggende ejendomme, og om de nye enheder er for små.

Justine Elbourne-Cload fra Burleigh Road sagde: “Jeg er alt for regenerering, men denne plan er dobbelt, hvad der skal bygges til dette område, og størrelsen på den tilgængelige jord og vores skriftlige indvendinger ved konsultation blev fuldstændig ignoreret. Desværre er den store bygherres magt igen blevet prioriteret over de lokale beboers behov og ønsker.”

Sally Martin sagde: “de pågældende gader er allerede tætbefolket sammenlignet med meget af St. Albans. Udviklerne søger at proppe i hjem, som vil intensivere denne situation. Dem med hjem lige op mod den nye udvikling vil blive hårdest påvirket af tab af privatlivets fred og overbefolkning af dette område. Antallet af boliger bør reduceres for at tage højde for dette.”

Burleigh Road bosiddende Matthæus boks sagde: “antallet af boliger foreslået til udvikling er uhensigtsmæssigt for størrelsen af plottet. For mange huse og lejligheder er blevet proppet ind i, hvad der er en relativt lille grund. Meget lidt af de foreslåede planer rummer grønne områder.

“Den foreslåede tæthed af yderligere boliger vil lægge uholdbart pres på den fysiske infrastruktur i lokalområdet. Skoler er alle i øjeblikket overtegnet, ligesom lokale medicinske faciliteter. Det foreslåede antal nye beboere i området vil forværre presset på sådanne lokale faciliteter.”

Jenny Tonge fra Castle Road fumed: “vi forstår, at stedet vil blive udviklet på, men at sætte lejligheder på et så lille sted er bare udviklere, der er grådige og ikke tænker på indvirkningen på samfundet og ude af at holde sig inden for et flertal rækkehuse. Vi for en ønsker ikke at se ud på lejligheder eller blive overset af lejligheder.”

“Jeg er ikke så na Larsen at tro, at vi kan blokere denne ansøgning (især da det er blevet forbedret) og ikke får mig forkert, udvikle sitet vil være en forbedring af, hvad der er der nu. Jeg håber dog, at en smule omtale vil føre til mere positivt og konstruktivt engagement med bygherren og måske yderligere afbødninger af de lokale beboers bekymringer.”

Kollega Castle Road bosiddende Alison Mayne var enig: “ingen er naive nok til at forestille sig, at stedet ikke ville blive udviklet, men dette er overudvikling, og jeg frygter, at lejlighederne forbliver tomme i nogen tid.”

Paul Blessing, der bor i Burleigh Road, sagde: “det største problem, jeg har med udviklingen, er mængden af lejligheder/lejligheder, de bygger på, hvad der er et lille sted. Der er 25 enheder der går ind der, hvilket betyder, at der vil være en masse ekstra trafik og biler.

“Ud over, da dette er et familieområde, hvor folk flytter til skolerne, vil de ikke købe lejligheder, de vil have familiehuse, så du har potentialet for, at der er masser af ledige lejligheder/enheder. Jeg er alt for at ombygge stedet, men lad os gøre det i samme stil som det nuværende hus.”

There are currently no comments.