Beaumont alumni frivillige til at hjælpe syriske flygtninge i Libanon

Beaumont alumni frivillige til at hjælpe syriske flygtninge i Libanon

En tidligere Beaumont-skoleelev arbejder som frivillig læge, der støtter Syriske flygtninge, der får husly i Libanon.

Iona cutforth kvalificerede sig som læge i 2019 og arbejder i øjeblikket med organisationen EMA (Endless Medical Advantage), der hjælper 1.5 millioner flygtninge fra Syrien – det højeste antal pr.

Hun sagde: “EMA driver en mobil klinik fra en varevogn, der rejser til forskellige flygtningelejre hver dag og leverer primære sundhedsydelser . Jeg har rejst her sammen med en kollega junior læge fra Storbritannien til frivilligt med organisationen.

“Vi har arbejdet sammen med syriske og libanesiske læger, der kører klinikker og ser over 100 patienter hver dag. Det har været en stejl indlæringskurve, da du ikke har adgang til de samme test og tjenester i Storbritannien, men det har virkelig opfyldt arbejde.

“Jeg har også set den ødelæggende virkning af den økonomiske krise her, da vi regelmæssigt løber tør for medicin, og det kan være meget vanskeligt at købe dem fra lokale apoteker.

“Priserne på medicin er femdoblet i de sidste to år, hvilket betyder, at mange mennesker ikke har råd til dem. Men på trods af den vanskelige situation er folk her så indbydende og gæstfrie.”

EMA blev oprettet i 2018 for at yde sundhedspleje og støtte til flygtningelejre i Bekaa-dalen gennem mobile klinikker.

En af medstifterne, Dr. Ferras Alghadban, vandt for nylig en humanitær pris, Sergio Vieira de Mello, der blev givet hvert andet år for at henlede verdens opmærksomhed på den ubemærket indsats, som en person, gruppe eller en organisation har gjort.

There are currently no comments.