Acorns Day Nursery beslutning afsløret af Oaklands College chefer

Acorns Day Nursery beslutning afsløret af Oaklands College chefer

Der er truffet en beslutning om fremtiden for Acorns Day Nursery på Oaklands College.

På trods af en hård kampagne fra forældre, personale og andre tilhængere, universitetets universitetsledelsesteam har besluttet at lukke det nuværende anlæg på Manor House på Smallford campus.

Save Acorns Nursery-kampagnen sendte et andragende på mere end 1.300 underskrifter, der opfordrede kollegiet til at vælte beslutningen om at lukke børnehaven.

Men deres bestræbelser mislykkedes med at svinge universitetsledelsen, som i dag afslørede, at de pressede videre med lukningen.

En kollegium talsmand fortalte Herts annonce: “vi er dybt engageret i at levere en ny planteskole facilitet, som fortsat er en del af vores samlede ejendom plan.

“Vi vil fortsætte med at spille en vigtig rolle i samfundet, og vores kommende rektor, andre.Slade, der tiltrådte stillingen den 1. September, er personligt opsat på at sikre, at kollegiet og de samfund, hvor vi er baseret, nyder et frugtbart og stærkt forhold.

“Dette inkluderer fremtidig børnehave, og vi vil arbejde tæt sammen med de relevante lokale myndigheder og samfundsledere for at føre drøftelser om nye børnehavefaciliteter.

“Med hensyn til den nuværende børnehavefacilitet er det imidlertid med dyb beklagelse, at kollegiet efter høringsperioden med personalet har overvejet en række muligheder for det nuværende børnehaver og har mødt repræsentanter fra forældregruppen, at kollegiet har konkluderet, at den nuværende facilitet skulle lukke – dens sidste driftsdag vil være Fredag 8.oktober.

“Vi vil gerne anerkende den fantastiske indsats, at personalet har gennemført gennem årene i børnehaven og deres fortsatte støtte og ideer for fremtiden, og vi vil også gerne takke forældre og forældre gruppe for deres ægte og nyttige engagement i løbet af denne tid, og som vi er taknemmelige for, og vi vil arbejde aktivt for at fremme deres input i vores drøftelser om den fremtidige børnehave faciliteter.

“Vi er meget kede af den forståelige skuffelse over, at denne lukning vil betyde for Personale og forældre, og det er ikke en beslutning, vi er kommet til let.

“Det er vigtigt at understrege, at vi i betragtning af omkostningerne er forpligtet til at sikre, at kollegiets begrænsede ressourcer er fokuseret på core 16+ uddannelse. Vi har undersøgt den økonomiske levedygtighed i den nuværende planteskole som helhed, og i den forbindelse har vi konkluderet, at omkostningerne er uoverkommelige, og at den nuværende facilitet derfor skal lukke.

“Vi anerkender fuldt ud, at beslutningen om at lukke den nuværende facilitet vil være upopulær blandt nogle af vores lokalsamfund og interessenter, og igen undskylder vi uforbeholdent for det. I mellemtiden vil vi arbejde tæt sammen med Personale og forældre i de kommende uger for at støtte dem.”

Forældre er skuffede over beslutningen. I et brev til Oaklands College leadership sagde forældre Helen Rickard: “de beslutninger, der blev truffet omkring tidsplaner, der blev indført i en periode, hvor der var en overgang af lederskab.

“Dette har fået det til at føle sig meget som om du betalte læbe service til at gøre tingene ordentligt, med ringe reel interesse for input fra samfundet eller fra personalet på Acorns.

“Vi har fået at vide mange modstridende meddelelser i løbet af de sidste par uger, uden reel klarhed givet i slutningen af det, og ingen kontinuitet i meddelelsen. Manglen på respons og engagement med berørte interessenter har været virkelig chokerende, og jeg håber, at du lærer en værdifuld lektion om, hvordan du ikke foretager processer som denne igen.

“Kollegiet har mistet good .ill fra mange nøglemedlemmer og grupper i samfundet og har alvorligt beskadiget sit tidligere gode omdømme gennem sin grusomme styring og håndtering af denne situation. Jeg forventer, at dette vil kræve en masse arbejde og investeringer at reparere og ville ikke have taget meget at undgå.

“Til personalet på Acorns, jeg er så ked af det, vi prøvede vores hårdeste for at holde dig i gang. Blod, sved og tårer gik ind i at forsøge at sikre, at lederteamet blev holdt til Regnskab for deres tidligere løfter, og jeg er ødelagt, at det i sidste ende var mislykket.

“I har alle været ekstraordinært professionelle i så vanskelige og vanskelige tider og har været et vidnesbyrd om dine arbejdsgivere, jeg er bare ked af, at de ikke følte det samme. Tabet af børnehaven er ikke kun et tab for lokalsamfundet, til kollegiet, men det er et tab for hver enkelt af vores børn, der har tilbragt år og måneder med dig som en anden familie.

“Et sikkert sted, du har givet, især i disse usikre og hidtil uset gange, og den kærlighed og omsorg, og lektioner, du har lært på hver eneste barn i pleje har haft en grundlæggende rolle at spille i deres udvikling og deres karakter dannelse. Så selvom det måske er slutningen nu, vil agern-ånden være i hvert af vores børn for evigt mere. “

There are currently no comments.