Aboyne Lodge fejrer ny skoleleder og forny

Aboyne Lodge fejrer ny skoleleder og forny

City centre school Aboyne Lodge er genåbnet efter omfattende renoveringer og med en ny skoleleder.

Bygget i 1950, skolen er en fredet bygning på grund af dens design, som er af den berømte efterkrigstidens Hertfordshire modulsystem.

Klasseværelserne er meget større end moderne skoler, og alle har døre, der fører udenfor. For fuldstændigt at renovere bygningen uden at miste nogen af dens arkitektoniske interesse, måtte bygherrerne omhyggeligt stribe alt tilbage og starte igen, inklusive nye VVS-og elektriske fittings. Taget er blevet opgraderet til at være mere energieffektivt, og klasseværelserne er udstyret med moderne ventilations-og akustiske systemer.

Ny skoleleder Keith Smithard slutter sig fra St Giles School i South Mymms, hvor han tilbragte seks år, og overtager fra Amanda Abley efter hendes pensionering fra Etna Road school.

Han sagde: “Jeg er virkelig begejstret for at blive medlem af Aboyne Lodge på dette afgørende punkt i deres historie. Skolen er som en helt ny skole, faciliteterne er absolut topmoderne.

“Lærerne gjorde et fantastisk stykke arbejde gennem den vanskelige Bygge-og nedlukningsperiode, og nu ser vi alle frem til at bruge den nye bygning og give den bedst mulige uddannelse til de børn, der har haft et hårdt par år.”

Formand for guvernører, David Hope, har været involveret i renoveringsprojektet siden 2013: “Jeg er glad for endelig at se færdiggørelsen af de meget tiltrængte renoveringsarbejder på Aboyne Lodge.

“Rejsen har været lang og vanskelig for eleverne, deres familier, Personale og samfundet, men vi har nu et førsteklasses læringsmiljø for børnene og en ressource, der kan gavne det bredere samfund.”

Aboyne Lodge viser sit nye look på en skolemesse lørdag (25. September). Alle nuværende og tidligere studerende, personale og medlemmer af samfundet er velkomne til at komme med. Der vil være en grill, bar, tombola og børns spil samt ture i den nye skole.

Den nye hal er tilgængelig for privat leje til klubber og til fester, kontakt skolekontoret på 01727 849 700 eller [email protected]

There are currently no comments.