1.000 nye boliger planlagt ved siden af landsbyen

1.000 nye boliger planlagt ved siden af landsbyen

Hundredvis af boliger kunne bygges på en landsbys dørtrin som en del af planerne for et nyt bæredygtigt samfund.

Strategisk udviklingsselskab Lands Improvement Holdings har indgået en aftale med loves Agricultural Trust om at fremme og levere et nyt samfund med op til 1,000 nye hjem uden for Redbourn.

Det 104 hektar store åbne dyrkningssted ligger på den nordøstlige kant af landsbyen mellem Dunstable Road, Harpenden Lane og Redbourn bypass.

Lands Improvement vil nu arbejde sammen med LAT, St Albans district council (SADC), interessenter, beboere og virksomheder for at frigive stedet fra Det grønne bælte og fremme jorden til udvikling som en del af lokalplanen.

Forslagene vil se ud til at give en landskabsstyret ordning med en ny landskabspark langs floden Ver, kombineret med infrastrukturforbedringer for bredere sociale og samfundsmæssige behov for at støtte en bæredygtig fremtid for Redbourn.

“Vi ser frem til at arbejde sammen om dette projekt, som er afgørende for trustens løbende langsigtede støtte til vigtige videnskabelige forskningsaktiviteter i Rothamsted, der er hjemsted for verdens ældste landbrugsforskningsinstitution, som igen spiller en vigtig rolle for at imødekomme de globale udfordringer ved at fodre en voksende befolkning på en mere bæredygtig måde.”

James Stone, administrerende direktør hos Lands Improvement, sagde: “Dette er en fantastisk mulighed for at arbejde med LAT, som som en længe etableret lokal velgørenhedsorganisation klart er investeret og engageret i Redbourns fremtid for at skabe et bæredygtigt samfund, der består af meget mere end bare nye hjem.

“Vores team ser frem til at møde beboere og virksomheder for at bygge videre på det betydelige lokale engagement, der allerede har fundet sted, og sikre, at alle i Redbourn har mulighed for at bidrage med ideer til denne del af landsbyen.”

Men Cllr David Mitchell, formand for Redbourn Parish Council, sagde: “Redbourn Parish Council’ s holdning er at modstå omfattende udvikling på Green Belt i Redbourn, samtidig med at man anerkender behovet for nogle virkelig overkommelige boliger lokalt. Tusind nye huse er for mange og ville ændre landdistrikterne i Redbourn village for evigt.

“Dette er et af flere steder i Redbourn, der er blevet fremsat som en del af SADC call-for-sites-processen. Redbourn Parish som helhed kunne ende med over 7.000 nye huse på sit grønne bælte. Vi har brug for nye boliger, men ikke ved at ødelægge store dele af vores omkringliggende landskab.

There are currently no comments.